Kineticus

Кинезитерпија и корективна гиманстика

 

- Посебно структурирани вежби спроведени од специјализирани кинезитерапевти по индивидуална програма изработена од специјалист по спортска медицина
- Индивидуални програми за вежбање за сите деформитети на рбетот и стапалата
- Индивидуални програми за вежбање за сите актуни и "overuse" спортски и други повреди, третирани конзервативно или оперативно

kinezi1kinezi3kinezi2